Cererea dvs. a fost trimisă cu succes!

Continuă

PRIMIȚI PLĂȚI

NON STOP​

Cea mai bună amplasare a terminalelor

Terminalele noastre, precum și terminalele agenților noștri, ocupă locuri cheie în infrastructura urbană: centre comerciale și de afaceri, gări, stații PECO, magazine, supermarketuri și instituții de stat.

Geografia amplasării

Astăzi, sistemul de plăți RunPay este cel mai mare din Moldova și își continuă dezvoltarea foarte dinamic.

Prezența noastră acoperă nu doar orașele, dar și întreaga zonă rurală. Rata de creștere a punctelor noi depășește 30% pe an.

Despre RunPay

RunPay Moldova – cel mai mare și mai avansat sistem de plăți nebancare cu acoperire națională – peste 2.100 de puncte de plată,care asigură plata rapidă, convenabilă și sigură a peste 250 de servicii

2100+
TERMINALE DE PLATĂ
250+
SERVICII DE PLATĂ
95000+
CLIENȚI FIDELI

Colaborarea Cu RunPay

Compania noastră oferă partenerilor săi o schemă de lucru transparentă, sigură și convenabilă. Fondurile de la terminalele de plată sunt transferate într-un cont bancar special, după care acestea sunt transferate prompt în contul companiei dvs. Informațiile despre fiecare plată a clienților vă revin instantaneu.

Cere oferta​​
Completați formularul și în scurt timp vă vom contacta cu mai multe detalii privind conectarea la sistemul RunPay.
Contactează managerul​

Telefon: +373 61 114 419
Email: andrei.gurulea@paymaster.md

Ai nevoie de ajutor? Contactează echipa Support: 022-855-888

Sistemul de plăți al companiei Paymaster SRL (RunPay) – este un sistem de plăți on-line, accesibil și comod de utilizat, conceput pentru clienții care doresc să achite o gamă largă de servicii de pe piața Republicii Moldova.

© 2019 All rights reserved