Cererea dvs. a fost trimisă cu succes!

Continuă

LIDER DE PROIECT

Tipul de contract Lieu Data de validité de l ' offre Sub autoritatea proiectelor responsabile, rolul dumneavoastră va fi de a: - Să fie responsabil pentru obiectivele de cost, calitate, timp de execuție, marja de proiect și profitabilitatea pieselor. - Asigură facturarea către client. - Să construiască și să gestioneze programul intern (MPS) și extern al proiectului (în format de client), să asigure progresul sarcinilor și respectarea termenelor. Actualizați etapele de facturare în SAP în consecință. - Să ia decizii și să gestioneze echipa de proiect (legătură funcțională). - Asigurarea schimbului de informații cu clientul și negocierea acțiunilor care urmează să fie puse în aplicare. - Participă cu Departamentul de vânzări la argumentarea și definirea obiectivelor de vânzare. - Reprezintă compania. - Alegeți cea mai bună soluție din punct de vedere al QCDP în caz de probleme de rezolvat. - Au sprijinul din toate direcțiile departamentelor pentru a obține angajamentele ��i abilitățile lor. - Anticipează și controlează riscurile și punctele dure ale proiectului și industrializarea acestuia. - Orchestrează transferul proiectului în fabrică, gestionând în special interfața dintre centrul tehnic și fabrică.< br> - Să raporteze dificultățile de proiect administratorului de proiecte și pentru toate reuniunile de progres ale proiectului
- Furnizarea de rapoarte către PMC cu privire la subiectele tehnice și economice prin evidențierea punctelor tari și a erorilor proiectului. - Centralizează feedback-ul pe fiecare piatră de hotar și propune modalități de îmbunătățire a bilanțului proiectului. O diplomă universitară de 5 ani sau o experiență profesională echivalentă și o comandă puternică a limbii engleze. Cunoștințe bune despre industria auto și procedurile de dezvoltare (cerințe pentru clienți). Foarte performant în ceea ce privește investițiile și profitabilitatea proiectului următor și de planificare (în dezvoltare și în producție) și negocierea costumerilor (teme tehnice, economice și de planificare). Capabile de a anima o întâlnire/un grup de lucru și de a pilota un proiect și o echipă multi-field.
Ai nevoie de ajutor? Contactează echipa Support: 022-855-888

Sistemul de plăți al companiei Paymaster SRL (RunPay) – este un sistem de plăți on-line, accesibil și comod de utilizat, conceput pentru clienții care doresc să achite o gamă largă de servicii de pe piața Republicii Moldova.

© 2019 All rights reserved