Cererea dvs. a fost trimisă cu succes!

Continuă
Aplicația de plată RunPAY - cu grijă față de clienții noștri!
Vezi știrea
Modificări în programul de lucru RunPAY
Vezi știrea
Micșorarea cursului de schimb WebMoney
Vezi știrea
Cashout
Vezi știrea

RUNPAY în Presa

RUNPAY: Cunoaște unde este restul TĂU de la terminalul de plată
Dacă ați achitat vre-o dată serviciile cu ajutorul terminalului RUNPAY, atunci cel mai probabil ați creat un portmoneu electronic, in care a fost transferat restul.
RUNPAY: suplinește portmoneul electronic cu cardul VISA, MASTERCARD sau MIR ©
În urma numeroaselor cereri ale utilizatorilor, sistemul de plăți RUNPAY, a realizat posibilitatea suplinirii portmoneelor electronice prin intemediul cardurilor bancare. Alimentarea portmoneului RUNPAY este posibilă cu cardurile sistemelor de plată VISA, MASTERCARD sau MIR, eliberate de băncile din oricare țară din lume care suportă sistemul de securitate 3D-Secure. Să profitați de această opțiune puteți atât în aplicația mobilă RUNPAY, cât și pe saitul nostru myrunpay.com. Pentru aceasta este necesar să vizitați secțiunea «Suplinire RunPay MDL» pe pagina principală a saitului myrunpay.com Acum folosind cardul bancar din străinătate, aveți posibilitatea achita servicii de telefonie mobilă, credite, facturi și altele. Deasemenea dacă vă aflați peste hotarele Republicii Moldova, puteți ușor face transferuri către cei dragi pe portmoneul electronic. Și mulțumită rețelei de terminale, care numără mai mult de 1700 de locații, banii pot fi primiți chiar și în cele mai îndepărtate locuri ale țării. Dacă mai aveți întrebări, suntem bucuroși să vă ajutăm. Telefonul serviciului pentru clienți - 022 855 888.
Cum să primești cash din câștigurile pe 1хBet
În Moldova ca si în toată lumea iau amploare pariurile sportive. Însă utilizatorii acestora, mai ales din regiunile Moldovei, deseori întâmpină greutăți la primirea banilor din câștiguri.
Utilizatorii WebMoney pot primi bani cash ușor și sigur în toată țara
Banii electronici au devenit foarte populari în Moldova. Iar moneda WebMoney rămâne una din cele mai populare nu doar la noi în țara, dar și în întreaga lume.
WebMoney, RunPay și 1xBet acum și în Bălți
Sunteți client WebMoney, 1xBet, RUNPAY și nu odată v-ați întrebat cum puteți primi bani cash rapid și sigur? Atunci trebuie să vizitați reprezentanța RunPay din Bălți!
SIMPLU ȘI RAPID! CUM SĂ EXTRAGI CASH DIN WEBMONEY, RUNPAY ȘI 1XBET ÎN COMRAT?
Dezvoltând cu succes rețeaua sa, brandul internațional RunPay a deschis o reprezentanță în orașul Comrat.
Sistemul de plăți RunPay mai aproape de clienții săi din Bălți!
Sistemul de plăți RunPay, brand internațional prezent pe piața Moldovei deja 11 ani, a deschis o reprezentanță în orașul Bălți.
RUNPAY MOLDOVA: ACHITĂ PESTE 250 SERVICII FĂRĂ COZI LA GHIȘEE
RunPay - sistem internațional de plăți, care a reușit să implimenteze cele mai noi tehnologii de plată, având p experiență vastă în țările Europene, Africa și Asia.
WebMoney – acum și în lei moldovenești
Sistemul internațional de plăți electronice WebMoney Transfer a devenit mai accesibil pentru locuitorii din Moldova.
Ai nevoie de ajutor? Contactează echipa Support: 022-855-888

Sistemul de plăți al companiei Paymaster SRL (RunPay) – este un sistem de plăți on-line, accesibil și comod de utilizat, conceput pentru clienții care doresc să achite o gamă largă de servicii de pe piața Republicii Moldova.

© 2019 All rights reserved