home
+(373)-22-855-888
(8.00 - 19.00)
img
img
RU RO

Servicii de publicitate RunPay in Moldova.

Ritmul vietii este incredibil de rapid in zilele noastre. Oamenii nu mai doresc sa piarda timpul pretios in drum spre banca sau la oficiul postal pentru a plati chitante. In loc de o coada de citeva ore, puteti petrece timpul cu activitati cu mult mai placute.

Publicitate pe terminalele Cash-in ale RunPay
img
Publicitate pe terminalele Cash-in ale RunPay

Spot publicitar pe ecranul 2 – cu ajutorul căruia puteți cuprinde targetul care nu intră sub influența publicității TV, radio și Online. Terminalele cu ecrane publicitare sunt amplasate în locuri cu flux mare de oameni, în treceri subterane, centre comerciale și agrement.

Astfel de operatiuni cu plata se pot realiza usor cu ajutorul terminalelor de plata. Acestea fac posibila suplinirea rapida a soldului unui telefon mobil, plata comenzilor online, utilitatilor, achitarea unui credit si multe altele. Efectuarea platilor nu este unicul lucru care se poate efectua cu ajutorul terminalelor. Publicitate pe terminale in Chisinau le permite clientilor sa se familiarizeze cu noile companii si ofertele acestora.

Noi propunem proprietarilor de afaceri sa atraga atentia unei astfel de oferte ca publicitatea pe terminale RunPay. Sute de oameni folosesc terminale in diverse scopuri zilnic, motiv pentru care cele din urma au devenit un mod potrivit pentru publicitate. Banner publicitar pe terminale RunPay in Moldova va atrage atentia utilizatorului. Publicitatea poate aparea si pe monitor in momentul platii sau in timp ce clientul asteapta finalizarea tranzactiei.

Avantajele terminalelor publicitare RunPay
img
Avantajele terminalelor publicitare RunPay

Noi oferim amplasare în cele mai vizitate locuri - centre comerciale și de divertisment, (Мarket Nr.1, Fidesco, Fourchette, Linella, Elat, SunCity, Soiuz, Jardy, Family Market...), Agenția Serviciilor Publice, etc.

Plasarea de publicitre pe terminal captiveaza atentia unui numar imens de oameni, ceea ce va permite sa atrageti atentia unui numar larg de clienti. Folosind terminalul puteti face plasarea de banner publicitar in centrele de divertisment in Chisinau la un cost relativ mic. De regula, terminalele sunt instalate in locuri cu un flux mare de clienti, cum ar fi centrele comerciale, birouri de afaceri, farmacii, universitati si multe altele.

Un banner publicitar pe site-ul de plati in Moldova este o reclama discreta in comparatie cu emisiunile de televiziune si alte mijloace media. Anuntul dvs. nu va distrage si nu va deranja utilizatorul. In ciuda acestui fapt, un mare avantaj pe care il ofera servicii de publicitate RunPay in Chisinau este posibilitatea de a incepe o interactiune cu clientul. Dupa examinarea informatiilor de pe banner utilizatorul poate face clic pe acesta si merge pe pagina de unde va obtine informatia mai detaliata despre produsele si serviciile oferite de compania dvs. De asemenea oferim servicii pentru organizatii de credit.

Banner publicitar
pe saitul de plăți

Amplasarea bannerului
pe pagina principală a saitului de plăți
my.runpay.com. Utilizatorii platformei de plăți my.runpay.com vor putea vizualiza exclusiv bannerul Dvs.

Solicită oferta
Materiale publicitare în rețeaua RunPay
  • Amplasarea în 1700 magazine ( RunPay Point of Sale) a materialelor publicitare.
  • Amplasarea bannerelor în reprezentanțe RunPay și la parteneri.
Solicită oferta

Compania noastra ofera plasarea de publicitate la parteneri RunPay in Moldova, ceea ce permite aproape tuturor sa afle despre ofertele dumneavoastra. Plasarea bannerelor este o modalitate excelenta de a ajunge la cit mai multi oameni posibil si de a plasa informatii publicitare in toata tara, precum si de a atrage noi clienti.

Runpay - cel mai bun sistemul de plati in Moldova!

Colaborare
Compania noastră oferă partenerilor săi un program de lucru transparent, sigur și convenabil. Fondurile de la terminalele de plată sunt acumulate într-un cont bancar special și transferate imediat în contul companiei Dvs. Informațiile despre fiecare plată a clienților se transmite instantaneu.
Solicită oferta
Completați formularul și în scurt timp vă vom contacta cu mai multe detalii privind conectarea la sistemul RunPay.
Toate cîmpurile sint necesare spre completare
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img