home
+(373)-22-855-888
(8.00 - 19.00)
img
img
RU RO
Credit instant fără documente direct din cabinetul personal!
img
Banii pe portmoneu în câteva clicuri

Fiecare utilizator identificat RunPay poate acum să contracteze cu ușurință un credit instant și să primească bani pe portmoneul său electronic în doar câteva clicuri.

Prin intermediul calculatorului online de credit, după ce ați selectat suma și termenul dorit, puteți vedea imediat suma ratei lunare și suma totală care trebuie să fie returnată.

Cum funcționează?
1

Logați-vă pe site-ul my.runpay.com — utilizând numarul de telefon și parola aferentă portmoneului Dvs RunPay, și intrați în cabinetul personal.

Dacă ați uitat parola, faceți clic pe „restabiliți parola” și veți primi o parolă temporară de conectare prin SMS la acest număr de telefon. Dacă încă nu aveți un portmoneu, atunci când introduceți numărul dvs. de telefon, faceți un clic pe „Creați portmoneul” și într-o secundă portmoneul va fi creat, iar datele de conectare vă vor fi trimise prin SMS.

img
2

Pentru solicitarea creditului, trebuie să accesați compartimentul „Solicită credit”.

Serviciul este disponibil numai pentru utilizatorii identificați, deci verificați tipul portmoneului în Profilul Dvs. Dacă este necesar, puteți să vă identificați la distanța în compartimentul „Profilul utilizatorului”

Aflați detaliat despre identificare.

img
3

Prin intermediul calculatorului online de credit selectați suma și termenul dorit, apoi apăsați „Solicită”.

img
4

Faceți cunoștința cu condițiile de creditare și, dacă sunteți de acord, bifați și faceți clic pe „Depune cererea”.

img
5

Despre rezultatul examinării cererii Dvs veți afla în câteva minute prin SMS.

Pentru a semna contractul de împrumut, reveniți la compartimentul „Solicită credit”. Deschideți și studiați acordul Dvs. în filă „Credite existente”.

img
6

Citiți cu atenție contractul de împrumut și, dacă sunteți de acord, bifați și apăsați „Semnați acordul”. Pentru a confirma semnarea, introduceți codul PIN pe care îl veți primi prin SMS.

img
7

După semnarea contractului, banii sunt transferați imediat la portmoneul Dvs!

img

Credite instante Runpay in Moldova.

КCit de des v-ati confruntat cu problema ca mai sunt citeva zile inainte de salariu si ati primit o oferta de pret profitabila pe care trebuie sa o acceptati aici si acum? Posibil venitul dvs. este mic si bancile clasice nu va pot acorda credite? Toate aceste probleme pot fi rezolvate prin credite online Runpay in Chisinau. Puteti obtine serviciu instantaneu indiferent de nivelul dvs. de venit.

De aceea servicii de credit Runpay cistiga din ce in ce mai multa popularitate. Prin urmare un alt avantaj pe care il au credite electronice Runpay in Moldova – este posibilitatea de a utiliza acest serviciu de oriunde din lume, ceea ce va poate ajuta atunci cind calatoriti in strainatate si in situatii neprevazute.

Credite instante Runpay in Chisinau pot fi obtinute fara declaratie de venit si chiar daca nu aveti un loc de munca permanent. Tot ce aveti nevoie pentru a obtine un credit este numarul dvs. de telefon activ. Astfel veti obtine propriul portmoneu electronic gratuit. .

Ce să faceți cu banii?
Libertatea de a alege - este principalul avantaj al monedei electronice!
img
img
img Transferați fondurile pe un card bancar sau alte instrumente de plată precum WebMoney, YooMoney, PayPal etc.

Inregistrarea creditelor online in Moldova dureaza doar citeva minute. in aplicatie si pe site exista un calculator convenabil care va va permite sa calculati suma platii lunare in functie de datele scadentei, pe care o puteti alege si dumneavoastra. Nu veti fi surprinsi de comisioane neasteptate, cum adesea se intimpla in cazul creditelor bancare.

Inregistrarea creditelor electronice in Chisinau este de asemenea convenabila, deoarece banii va sunt creditati imediat dupa semnarea contractului - acest lucru se face si in aplicatie. Nu aveti nevoie sa prezentati o multime de hirtii si sa stati la coada in banca. Primiti bani instantaneu si ii poti folosi imediat.

Inregistrarea creditelor instante in Moldova sunt disponibile numai pentru utilizatorii identificati. credite sunt emise exclusiv persoanelor cu virsta peste 18 ani. Puteti trece prin verificarea identitatii in mai multe moduri:

  • img

    Prin aplicatie Runpay

  • img

    In biroul companiei

  • img

    Cu ajutorul unui reprezentant Runpay

Cum se rambursează creditul?

Puteți rambursa creditul alegând operatorul Credit365:

img

Nu amina cumparaturile dorite. Puteti obtine totul astazi cu serviciul de credit al Runpay.

Runpay - cel mai bun sistemul de plati in Moldova!